Taller de clown

Quàntes vegades has dit que t’agradaria fer el pallasso? Doncs vine a posar-te el nas!

Cada mes, al taller de Clown, l’Esther Ventós t’explica les 3 regles bàsiques per fer el pallasso (sabies que no poden dir que no?), i junts ens deixarem portar pel nas vermell.

Per a venir a un taller a gaudir d’explorar el teu estat clown s’ha de ser valent, ja que aquest t’ofereix la possibilitat de mostrar-te al món i anar deixant anar l’armadura que solem posar-nos davant ell, no sigui que ens facin mal! i mostrar-te als altres en la teva vulnerabilitat, la teva malaptesa, la teva ingenuïtat, i anar permetent que les teves defenses caiguin i apareguis davant el món tal qual ets, amb tota la teva grandesa.

Per sort el procés fins al teu estat Clown és divertit, amè, contagiós, esperançador, lluminós, efervescent, inquietant, misteriós… i meravellosament humà.

El més interessant és que NO has de saber !res de res de payaseria!!! Et sumes al repte!!

“El clown transforma els anhels en desafiaments, les dificultats en trampolins i els errors en grans moments per al descobriment.”

Uneix-te en aquesta proposta de tallers lúdics, per soltar-se i divertir-se.

L’Esther Ventós és terapeuta, i treballa aquestes sessions com formes de conèixer-se a un mateix, de treballar la improvisació i l’alegria i connectar amb el nen/a interior.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: