Cicle «Cuidant-nos des dels sentits»

Iniciem amb 2022 cicles de tallers, per aprofundir en les temàtiques en que podem aportar la nostra experiència. Un d’aquests cicles, «Cuidant-nos des dels sentits», surt de la osteòpata bioenergètica Olga Navarro, que treballa a més a més amb la medicina natural i els olis essencials.

L’Olga ha desenvolupat al llarg dels anys una alta sensibilitat a les mans, amb les que es capaç d’escoltar el cos. Sap per experiència la importància d’aprendre a entrar en silenci i connectar amb un mateix, i de deixar-se portar pel que se sent. Es en aquest cas quan el cos parla, i no la ment.

«Cuidant-nos des dels sentits» proposa un taller cada mes per aprofundir en la cura d’un mateix. En cada taller ens endinsarem en un dels sentits, amb tècniques i propostes per que posis en pràctica a la teva rutina diària.

El gener 2022 et proposem:

  • Una xerrada gratuïta per explicar-te com actuen els olis essencials i com fer-los servir a casa. I per presentar aquest cicle temàtic «Cuidant-nos des dels sentits». El divendres 14 de gener, a les 19.30h. A Aluna, Badalona. S’ha de confirmar assistència.
  • El primer taller d’aquest cicle, que tracta de «L’olfacte i els olis essencials«. Aprendrem algunes característiques dels olis essencials i com fer-los servir al nostre dia a dia. Connectarem amb la seva essència des del profund, per deixar-nos sentir. El dissabte 29 de gener, de 10 a 12h del matí. A Aluna, Badalona. Costa 25 euros (22 euros pels socis Premium).

Un comentario en “Cicle «Cuidant-nos des dels sentits»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: