Cicle «Vet aquí una dona…»

Una segona línia temàtica que et proposem el 2022 és la de convidar-te a conéixer-te i arrelar-te, dona. Aquest cicle està impulsat per Esther Ventós, terapeuta holística, a partir de les seves eines de teatre terapèutic, clown i teràpia de polaritat. Una proposta que combina treball profund amb expressió i diversió.

«Vet aquí una dona…» és un camí d’autoconeixement i creixement personal creatiu i experiencial. Per reconnectar amb la nostra dona vital, connectada als seus arrels. Per reconèixer i alliberar les estructures que ens limiten.

Un cicle de trobades mensuals per endinsar-se al propi procès vital.

Al gener, et proposem el següent taller:

«Despertar la veu adormida«. Una entrada en l’íntim, en l’escolta del que hi ha dins de cadascuna de nosaltres. Trobada en cercel per a desenvolupar l’escolta de la veu interior i connectar amb el cos i la nostra naturalesa essencial. És el dissabte 15 de gener, de 10 a 14h., a Aluna. I costa 40 euros (35 euros pels socis Premium).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: