Feldenkrais a Capsa de micacos

A Capsa de micacos comptem amb una gran professional del Feldenkrais, Yolanda Fariña, que us proposa cada mes un taller pràctic per fer-vos conscients d’alguna part del vostre cos. El Feldenkrais és una disciplina d’atenció al cos, per moure’l amb la màxima eficiencia i prevenir hàbits posturals.

Al gener et proposem:

«Peus feliços». Explorarem, mitjançant moviments senzills, la funció dels peus i la seva relació amb la resta del cos, per a moure’ns amb major facilitat. I com estan d’encaixats dins de les teves sabates…? Et sorprendràs. És el dijous 20, de 18 a 20h. A Aluna. Costa 25 euros (22 euros pels socis Premium).

Feldenkrais

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: