Iniciació al pèndol

Carlos i Nincay són dos apassionats dels pèndols que s’han conegut el 2021, i ara ofereixen el seu primer curs junts. Carlos té moltíssims coneixements sobre el tema, Nincay té molta intuïció. Ambdós comparteixen anys d’experiència en teràpies amb pèndol.

Et proposen aquest curs d’iniciació al món dels pèndols o radiestesia, d’un matí, al que pots portar el(s) teu(s) pèndol(s). O si no en tens, en portaran de varius tipus i podràs comprar el més adient per tu.

El curs t’ensenya per què funciona el pèndol, com agafar-lo, què fer i què no fer, i t’obre la porta a tot el món de possibilitats per treballar amb el teu pèndol (la Nincay, per exemple, pregunta al seu si trobarà aparcament quan va a un lloc, i si és que no, va en transport públic).

El curs es fa el divendres 18, de 10 a 14h. A Aluna, entre metro Pep Ventura y Gorg de Badalona.

Costa 35 euros (32 pels socis Premium de Micacos). S’ha de pagar el 50% amb la reserva de plaça. Si no tens pèndol i desitges comprar-ne un al curs, hauràs de portar 10 euros.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: