Gongs i bols tibetans al març a Badalona

Aquest març estrenem activitats a diverses sales de Badalona. És per això que els que gaudiu dels sons i les vibracions dels gongs i els bols tibetans, esteu de sort. Teniu un munt d’activitats per apuntar-vos!

Gongs i bols tibetans a Badalona
  • El primer divendres del mes, el divendres 4, podeu venir a gaudir d’un concert de sons ancestrals amb gongs i diversos instruments: Descobreix els beneficis que causa en el teu cos i ment un bany sonor amb els instruments que usaven els nostres ancestres per a la sanació. A Lirayoga. C/ Camí mig SN (el nou canal del Gorg). Metro Gorg.
  • A continuació, dissabte 5, podeu apuntar-vos al primer nivell de la formació en bols tibetans o Sonoteràpia, impartit per Sergi Outerelo: Curs Pràctic d’aplicació del so dels Bols Tibetans. Dirigit a totes les persones que vulguin integrar els seus beneficis guaridors. A Lirayoga. C/ Camí mig SN (el nou canal del Gorg). Metro Gorg.
  • La meditació de lluna plena del divendres 18, també és amb gongs: L’energia de la lluna plena és expansiva, et convida a gaudir i compartir l’alegria de viure. El so harmonitza per a compartir des del cor. A Lirayoga. C/ Camí mig SN (el nou canal del Gorg). Metro Gorg.
  • I dissabte 26 pots apuntar-te al tercer nivell de la formació en Sonoteràpia. Està enfocada a aprendre a fer vibrar els gongs: Taller pràctic per a l’ús terapèutic dels gongs per a la relaxació i la sanació. També a Lirayoga. C/ Camí mig SN (el nou canal del Gorg). Metro Gorg.

Reserva plaça perquè s’omplen. Les formacions paguen un 50% amb la reserva de plaça.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: