Laberint de Marta Cabeza

Marta Cabeza és una artista, art-terapeuta i escriptora enfocada en el despertar de la consciència. És autora de nombrosos llibres com “Día a día con los Ángeles”, “Once estrellas para ti”, “Los Ángeles Pura esencia de Luz”, “Edúca-te Edúca-los”… I fundadora de l’espai d’art terapèutic, Mujerarte.

A la seu de Mujerarte, una preciosa casa amb jardí al bell mig de Badalona, té un sòtan on fa meditacions i tallers, i on té el seu famós Laberint de la Catedral de Chartres, un potent «viatge» terapèutic.

El Laberint de SpiritSoundColor és un cercle de sanació a través de la Llum-Color-So-Àngels. Des de la Llum més elevada que som, al costat de les freqüències dels Raigs de cada Color amb la seva especial música, i en la vibració dels Àngels que ens acompanyen, es crea un equip de sanació per a aconseguir una presa de consciència del nostre moment actual.

Una oportunitat per a reconèixer des de la Llum els vincles emocionals, mentals i espirituals que ens uneixen al passat, impedint-nos avançar també físicament en el camí de la Veritat-Bondat-Bellesa. La vida és plena i senzilla, el canvi de visió ens permet millorar la nostra actitud i sanar-nos.

Apunta`t a formar part d’aquest equip de sanació vers a tu mateix/a, vers els altres i vers el món actual.

Dissabte 7 i diumenge 8 de maig, de 10 a 19h. Costa 120€ (110€ pels socis Premium). Es fa a la seu de Mujerarte, C. Roger de Flor 77, Badalona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: