Feldenkrais per l’estiu

Al Juny, a l’Espai Mar del Club Natació Badalona, portem el Feldenkrais, per ensenyar a posar conciència al cos i poder practicar esports de mar amb equilibri i sense fer-se mal.

Per prendre consciència de com et mous per a millorar la teva mobilitat, el teu equilibri i la teva capacitat d’adaptar-te als canvis.

En aquest taller, farem un recorregut dels peus al capdavant, passant pels braços i aclarint la imatge de cada part del teu cos per a aconseguir un moviment integral, més fluid i sense esforç.

Al juliol, es farà un altre taller també a Espai Mar, per aprofitar que a l’estiu passem tant de temps fora, nedant, a l’aigua, a la natura… Posarem conciència en el nostre cos per que la vida exterior ens serveixi per millorar la nostra postura i els nostres moviments.

La mar és la teva passió però acabes amb dolor d’esquena o d’espatlles, et costa mantenir l’equilibri o no saps com usar els teus braços?

En aquest taller, milloraràs la teva autoimatge per a poder moure’t amb facilitat, amb menys esforç i evitant lesions.

Dissabte 2 de juliol, de 10 a 12h.

Els tallers els fa Yolanda Fariña a la mateixa platja, a Espai Mar CNB, davant del mar, al carrer Eduard Maristany 1 de Badalona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: