Ritual del Foc

En aquest meravellós ritual que celebrarem al juliol a l’Espai Mar, a la mateixa sorra, davant del mar, començarem amb el pagament a la terra. Un ritual que es duu a terme en la medicina andina en el qual s’ofrena a la Pachamama (mare terra) a Taita Inti (pare sol), al cel, a l’aigua, als estavelles, als esperits… És una ofrena al Sagrat Masculí i al Sagrat Femení.
Demanes per tu, pels teus sers estimats, per la qual cosa desitgis i ho ofrenes. Després reps una neteja del teu camp aurico i després es crema tot en un foc.
És preciós i difícil d’explicar, has de viure’l.

Facilitat per Kiko Espinosa, Sergi Outerelo i Esther Ventós.

Divendres 29 de juliol, 20h a 21’30h
Lloc: Espai Mar CNB
C/Eduard Maristany, 1

TERÀPIA HOMA (foc transformador)

HOMA és una paraula sáncsrita emprada aquí com a sinònim de YAJNYA. Un terme tècnic que ocupa la ciència vedica de la bioenergia per a expressar el procés d’eliminació de les condicions tòxiques de l’atmosfera, a través de l’acció del foc.
Això significa utilitzar el foc com a instrument mediador, per a sanar i purificar l’atmosfera. Sana l’atmosfera i recobra la seva salut, l’atmosfera et sana a tu. Aquesta és la idea central de la Teràpia Homa.

YAJNYA ens retorna els nutrients que la contaminació roba al medi ambient. El canvi molecular en la fusió i fissió dels àtoms fa que les propietats dels elements canviïn la seva estructura i pes atòmic.
Varia la velocitat de la rotació dels electrons i protons. La Teràpia Homa és una ciència revelada. És tan antiga com la creació. En el transcurs del temps es va perdre, però ara a estat ressuscitat per a orientar a les persones sobre com corregir les condicions contaminants que trobem avui dia en el planeta.

La Teràpia Homa és una ciència revelada. És tan antiga com la creació. En el transcurs de temps, aquest coneixement es va perdre, però ara ha estat ressuscitat per a orientar a les persones sobre com corregir les condicions contaminants que trobem avui dia en el planeta. La Teràpia Homa prové dels VEDES, el patrimoni de saviesa més antic conegut per l’ésser humà.
Quan les coses van malament a conseqüència de la contaminació, els elements de la naturalesa comencen a canviar. La cohesió dels àtoms, la seva fusió, es comporta d’una manera diferent, tal com es descriu en ATHARVA VEDA. S’afirma que si els àtoms comencen a refusionar-se i a fisionarse d’una manera inapropiada, una civilització pot ser destruïda. Si es fa YAJNYA (HOMA) quan això ocorre, s’ajuda a restaurar l’harmonia i es produeix un element nou i benèfic. Noti’s que no diem “creat”. Res és creat, solament es restructura. Aquest coneixement és Teràpia Homa.

Aquest coneixement pot ser aplicat en diverses àrees. La següent és una llista il·lustrativa i no exhaustiva.

En psicoteràpia:

  • Stres, tension mental, pau mental, alegria , disminueix els patrons destructius, augmenta la motivacion.
  • En l’agricultura:
  • Serveix com a insecticida natural, pesticida i herbicida. Enforteix i dona energia a les plantes,augmenta la producció dels cultius i la seva qualitat

En el medi ambient: Purifica l’aire que respirem i elimina les toxines de la atmosfera, purifica l’aigua contaminada.

En la medicina: Té poders medicinals per a humans, animals i plantes.Neutralitza els efectes produïts en el cos en ingerir aliments radioactius.

AGNIHOTRA

Agnihotra és un regal a la humanitat de les més antigues ciències Vèdiques de la Bioenergia, la Medicina, l’Agricultura i l’Enginyeria Climàtica.

Agnihotra és el procés de purificació de l’atmosfera mitjançant l’acció del foc preparat en una piràmide de coure, sintonitzat al bioritme de la sortida i la posta del sol.

A través de la pràctica del Agnihotra vostè notarà que la tensió de la ment desapareix i vostè comença a experimentar pau. La ment és reestructurada tan gentilment, tan delicadament, tan sense esforç, asseient-se en l’atmosfera de Agnihotra, facilitant el reaccionar sempre amb amor.

EFECTES DEL AGNIHOTRA

Les següents són algunes de les coses aquestes sobre Agnihotra en l’antiga tradició científica:

Una enorme quantitat d’energia es concentra al voltant de la piràmide de coure de Agnihotra, just a l’hora de Agnihotra. Això crea un tipus de camp magnètic en el qual es neutralitzen els tipus d’energia negativa i es reforcen els tipus d’energies positives. Per tant, un patró positiu és creat per la persona que fa Agnihotra, tan sols amb fer-ho.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: