Els dissabtes, ballar Groove al parc

Portem a Badalona la iniciativa internacional Groove, una barreja entre ballar i fer exercici.

Com es fa, això? Cada sessió de Groove està animada per una persona, que porta música variada i adaptada als ballarins/es, i que proposa diverses formes de moure’s amb la música, per sortir del que cadascú acostuma a fer, i trobi noves maneres de ballar (i de moure’s). A Badalona, ens farà moure de valent la Yuya, prepara’t per la seva canya! (que alterna amb cançons més tranquil·les, alguna meditativa…).

Dissabte 10, a les 11h. del matí, t’oferim la primera sessió de Groove, que serà gratuïta. Després, pots venir tots els dissabtes a les 11h a Groovear! A la glorieta de Can Solei i Can l’Arnús. Cada sessió costa 10€.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: