Ioga nidra + Bols tibetans

Cada primer dilluns de mes, l’Esther Ventós i en Sergi Outerelo s’uneixen per oferir-te una sessió de Ioga nidra acompanyada de bols tibetans, presencial i en línia.

Cada dilluns, pots fer la sessió de Ioga nidra online.

En aquest nou cicle en la Capsa de Micacos, ens hem proposat oferir bones propostes per a alliberar l’estrès i gestionar la ment i les emocions a través de diferents eines i formes de meditació.

En aquesta ocasió, cada primer dilluns de mes, Sergi i Esther realitzarem una sessió de ioga nidra amb bols tibetans presencial i en línia (la resta de dilluns del mes serà en línia). Si no coneixes aquesta eina, et recomano que experimentis els seus efectes potenciats pel so dels bols tibetans.

Són innombrables els beneficis de Ioga nidra a tots els nivells. Alguns exemples:

  • A nivell físic: Equilibra el sistema nerviós, aquieta la ment i permet alliberar tensió física.
  • A nivell mental /emocional: allibera i neteixa patrons de pensament del passat, harmonitzant les teves emocions.
  • A nivell de creixement personal: a través del sankalpa (afirmació personal) podem incorporar allò que volem transformar o aconseguir en la nostra vida.

Ioga nidra o somni conscient, és una forma de meditació immensament poderosa. Encara que normalment la persona que comença a practicar Ioga nidra ho fa pel seu gran efecte relaxant, sense haver de fer esforç per a accedir a la relaxació, ja que la pràctica es realitza tombada boca amunt, en postura de savasana (postura del cadàver).

Com actua Ioga nidra

Com tots els anomenats mètodes de meditació, Ioga nidra és una eina amb la qual es desenvolupa l’atenció plena: a través d’un conjunt de mètodes, va obrint i expandint la consciència gradualment. Per a això es treballa de manera sistemàtica desconnectant l’atenció dels sentits i mantenint l’atenció en l’experiència interna. De manera que l’escorça cerebral deixa de rebre informació dels òrgans motors. I la ment conscient passa a un segon pla.

Has de portar: iogamat i roba còmoda.

Dilluns 5 de setembre. Horari de 19.15 a 20:30h. Lloc: Estudi Gretel de Escalada. C/ RieraMatamoros 94 1º1ª

14€ la sessió. 12€ socis Premium.

En la sessió presencial del dia 5 de setembre t’explicarem més sobre aquesta pràctica de meditació i com seran aquestes sessions, podràs resoldre tots els dubtes i preguntes.

Un comentario en “Ioga nidra + Bols tibetans

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: