Taller 5 elements

El procés dels 5 elements de la medicina ayurvedica des de la visió de la teràpia de polaritat integra les tríades astrològiques en el cos i les cualidadesde els elements que repercuteixen en el nostre organisme segons sigui l’estil devida i la integració de les experiències i circumstàncies.

Per a començar:

L’èter

L’Èter és un element bàsic, un campounificado que crea un espai subtil per al pas dels altres elements.

Les qualitats bàsiques d’aquest element són, laquietud, l’harmonia i l’equilibri

En aquest taller podrem ser conscients de com es manifesten els 5 elementosen el nostre cos de les seves qualitats en equilibri i en desequilibri quemanifiesta cadascun d’ells, perquè puguis obtenir eines i generar energíay salut.

Què farem? Serà un taller teòric pràctic on

1 Farem una lectura corporal per a veure com estan situats els 5 elements i quedesequilibrios podem observar en cadascun d’ells.

2. Realitzarem exercicis de consciència corporal, meditació i d’escolta de la pròpia energia i de la del grup.

3. Podrem reconèixer de quanta energia disposem i com la utilitzem.

4. Per a finalitzar realitzarem un exercici d’integració.

Per exemple:

El eter és el primer element sense càrrega i és el que permet que la resta d’elements puguin manifestar-se. Té relació directa amb les articulacions i la seva emoció és la pena.
L’aire seriosa el primer element amb càrrega a traves del desig i dirigeix la tríada de geminis-espatlles en el seu pol +/ lliura- ronyons en el neutre/ aquari turmells en el pol – Regeix el moviment i la comunicació entre altres aspectes que podrem veure en el taller.

El foc Àries- cap en el seu pol+ /llegeixo-plexe solar en el seu pol neutre/Sagitari en el seu pol- / regeix la consciència la transformació i la quantitat de energia disponible per a aquesta.
L’aigua Cancer- pits en el seu pol+ /escorpí-organos reproductors en el seu pol neutre/ peixos-peus en el seu pol-/ Regeix els processos emocionals i creatius, la fluïdesa o no de l’aigua i els fluids corporals
contínua……..

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: