Blog

Formació en bols tibetans

Torna el cicle complet de formació en Sonoteràpia. Dissabte 17 de setembre, Sonoteràpia I: Bols tibetans primera part. Curs Pràctic d’aplicació del so dels Bols Tibetans. Dirigit a totes les persones que vulguin integrar els beneficis guaridors dels bols tibetans en el seu dia a dia.Els Bols Tibetans són instruments sagrats, usats en la zonaSigue leyendo «Formació en bols tibetans»

Ioga nidra + Bols tibetans

Cada primer dilluns de mes, l’Esther Ventós i en Sergi Outerelo s’uneixen per oferir-te una sessió de Ioga nidra acompanyada de bols tibetans, presencial i en línia. Cada dilluns, pots fer la sessió de Ioga nidra online. En aquest nou cicle en la Capsa de Micacos, ens hem proposat oferir bones propostes per a alliberarSigue leyendo «Ioga nidra + Bols tibetans»

Ritual del Foc

En aquest meravellós ritual que celebrarem al juliol a l’Espai Mar, a la mateixa sorra, davant del mar, començarem amb el pagament a la terra. Un ritual que es duu a terme en la medicina andina en el qual s’ofrena a la Pachamama (mare terra) a Taita Inti (pare sol), al cel, a l’aigua, als estavelles, als esperits… És unaSigue leyendo «Ritual del Foc»

Feldenkrais per l’estiu

Al Juny, a l’Espai Mar del Club Natació Badalona, portem el Feldenkrais, per ensenyar a posar conciència al cos i poder practicar esports de mar amb equilibri i sense fer-se mal. Per prendre consciència de com et mous per a millorar la teva mobilitat, el teu equilibri i la teva capacitat d’adaptar-te als canvis. EnSigue leyendo «Feldenkrais per l’estiu»

Constel·lació familiar

Després del cicle de tallers de la Carmen García Claret per introduir les constel·lacions familiars en el dia a dia, et proposem una constel·lació familiar. Amb les constel·lacions es treballen temes tan profunds com herències familiars, relacions personals i temes tan antics, que ens condicionen la vida. És una oportunitat, abans de l’arribada de l’estiu,Sigue leyendo «Constel·lació familiar»

Risoteràpia

Estrenem taller de Risoteràpia amb la Marta Llobet. Una proposta que val la pena, per entrar relaxats i benhumorats a l’estiu. La Risoteràpia promou l’estat de benestar a través del riure i el bon humor. I és tan sa! El taller es fa diumenge 5 de juny, d’11 a 13h., al centre Marina Calero YogaSigue leyendo «Risoteràpia»

Cargando…

Algo ha ido mal. Por favor, recarga la página y/o inténtalo de nuevo.