Blog

Un conte només per a tu

Et fem una proposta que has de provar. Escoltar un conte inventat exclusivament per a tu. Seuràs amb la Maria, terapeuta holística, al costat del foc. Us relaxareu, connectareu amb la terra i l’univers i deixareu que vagi creant-se el conte, en el que pots participar, si vols. Un conte que tindrà, segur, algun missatgeSigue leyendo «Un conte només per a tu»

Ritual a 4 mans per a dones

Ens hem oblidat de quan érem comunitat i les dones cuidàvem de les dones. Ja no recordem ser tocades sense sexualitat, amb tendresa, escolta corporal, lleugeresa i temps. Per això, et proposem una hora i mitja per a tu, amb un massatge-ritual a 4 mans. L‘Olga i la Maria, terapeutes corporals, et fan un massatgeSigue leyendo «Ritual a 4 mans per a dones»

Taller d’Innerdance Badalona

Innerdance és un poderós procés que ens ajuda a expandir-nos i a veure realment que estàs més enllà de tots els condicionaments, de les creences, de totes aquestes màscares que ens hem posat durant tota la nostra vida. A través d’aquest estat expandit de consciència i d’aquestes ones de llum, no hi ha res a ferSigue leyendo «Taller d’Innerdance Badalona»

Laberint de Marta Cabeza

Marta Cabeza és una artista, art-terapeuta i escriptora enfocada en el despertar de la consciència. És autora de nombrosos llibres com “Día a día con los Ángeles”, “Once estrellas para ti”, “Los Ángeles Pura esencia de Luz”, “Edúca-te Edúca-los”… I fundadora de l’espai d’art terapèutic, Mujerarte. A la seu de Mujerarte, una preciosa casa ambSigue leyendo «Laberint de Marta Cabeza»

El ball de divendres

Per què s’ha d’anar a una discoteca a ballar? O muntar una festa? I si lloguem una sala els divendres… i ballem? Aquesta és la nostra proposta! Ens reunim cada divendres a les 20h en una sala de Badalona, i ballem. Pel plaer de ballar, de fer el que vulguis, de riure, de moure’t, deSigue leyendo «El ball de divendres»

Cercle de Dones

Estem ben orgullosos d’aconseguir, per fi, organitzar el primer Cercle de Dones, al centre de Badalona. En teníem moltes ganes. Aquest primer cercle serà dissabte 9 d’abril, d’11 a 13.30h, al nou centre de ioga de la Marina Calero, al carrer Lleó 59, costa 25€ (20€ pels socis Premium), i està facilitat per Esther Ventós.Sigue leyendo «Cercle de Dones»

Taller Esquena sana (Feldenkrais)

Una oportunitat per a descobrir el potencial que hi ha en tu per a viure millor. En aquest taller podrás experimentar per tu mateix/a les meravelles que ofereix el mètode Feldenkrais, de la ma de Yolanda Fariña. Amb l’enfocament i la subtilesa del mètode Feldenkrais, milloraràs, alleujaràs i fins i tot podràs oblidar-te de les teves molèsties d’esquena. Aquest taller etSigue leyendo «Taller Esquena sana (Feldenkrais)»

Taller de Flors de Bach

El tercer taller del Cicle «Cuidant-nos des dels sentits«, impartit per l’Olga Navarro, treballa el gust. Parlarem breument de com el gust influeix en els nostres òrgans i com beneficiar-nos des d’una perspectiva naturòpata. I d’altra banda coneixerem les flors de Bach, els seus diferents grups i com poden acompanyar-nos en moments puntuals o enSigue leyendo «Taller de Flors de Bach»

Formació Hoponopono a Badalona

Iniciem una formació en Hoponopono de 4 sessions, que imparteix Laura Ríos @esenciaoriental. L’hoponopono és una tècnica ancestral hawaiana de Resolució de Conflictes. És una tècnica ideal per situacions com:Si et sents bloquejada en algun àrea de la teva vida: treball, relacions, fills, parella.Si repeteixes les mateixes situacions.Si vols iniciar un camí d’autoconeixement o millorarSigue leyendo «Formació Hoponopono a Badalona»

Cargando…

Algo ha ido mal. Por favor, recarga la página y/o inténtalo de nuevo.