Vés al contingut

Sobre
La Capsa de Micacos

La Capsa de Micacos neix en 2021 amb la intenció de crear una xarxa de persones afins que puguin donar-se suport per a ampliar i transformar la consciència individual i col·lectiva.

 

 

En aquests moments som tres persones, la Esther, la Gretel i en Sergi les que mantenim viu el propòsit de l’associació i que volem oferir-ens i oferir, la possibilitat d’una vida més saludable i més sostenible, des de propostes que sumin a aquest objectiu.

 

Capsa de Micacos té diversos objectius, els quals estan relacionats i pretenen aportar eines per al benestar, l’autoconeixement i la consciència col·lectiva.

Equip de Gestió

Esther Ventós

Terapeuta corporal emocional integrativa

Especialitzada en teràpia energètica i integració emocional. (Stanley Keleman) Jim Feel, Elaboració emocional mètode d'Elisabeth Kübler-Ross per Lluís Camino, Teràpia de Polaritat, Coach transformacional, Kinesiología holística, Teatre terapèutic: Bioenergètica, Pedagogia sistèmica (Base Gestáltica), Clown.

Gretel de Escalada

Creadora i formadora de la Dinámica Consciente i el massatge GREM

Formada en A.M.O., antigimnàstica, Massatge i tècniques de relaxació profunda, Anatomia i fisiologia humana, Neurobiologia i neuroplasticidad, Flores de Bach, Codi de l'Emoció, Exámen Bioenergètic, Tapping (tècnica d'alliberament emocional), Dansa Contemporània i terapèutica.