Activitats

Cada mes organitzem a Badalona activitats de tot tipus: trobades amb la lluna, per escoltar l’energia dels gongs o bols tibetans, ballar, treballar el propi cos, crèixer amb el Clown o el teatre terapèutic, Cercles de dones, tallers per cuidar-se, formacions…

Hi ha de gratuïtes, d’aportacio voluntària i de pagament. Aquestes últimes gaudeixen d’un descompte pels socis Premium.

Activitats que es repeteixen cada mes:

L’activitat protagonista de totes és el Tastet d’activitats: és un dels propòsits de Capsa de micacos que coneguis la multitud d’eines que existeixen per ajudar-te a millorar la teva vida. I que millor que provar-les! Per això, cada trimestre et convidem a fer un tast de 3 activitats terapèutiques, de forma gratuïta pels socis Premium. Coneix millor el Tastet d’activitats.

Segueix-nos a instagram o facebook o contacta amb nosaltres per conèixer les activitats del mes i reservar plaça.

Activitats setembre-desembre 2022
Activitats setembre 2022

Iniciem un nou curs amb una sessió de Ioga nidra + bols tibetans, excel·lent per afinar l’estrès d’haver començat a treballar. De seguida s’inicia el Taller d’Iniciació a la meditació de 3 mesos, una bona oportunitat per introduir aquesta tècnica vital a la nostra vida. I, dissabte 10… ens trobem a la platja del Coco, pel plaer de retrobar-nos i per sentir un Bany de gong gratuït, envoltats de mar i lluna plena.

El mateix dissabte 10 t’oferim també la primera sessió per ballar Groove al matí (a les 11h), a la glorieta del parc de Can Solei i Ca l’Arnús, que serà gratuïta, perque descobreixis aquesta forma de descobrir noves formes de ballar (i de fer exercici!). Podrás venir tots els dissabtes a Groovear, per 10€.

Dissabte 17 torna la formació de primer nivell de Bols tibetans. I el primer Cercle de dones de la temporada, que serà gratuït aquest dissabte, perque el coneguis. El següent dissabte 24, el taller de l’Olga d’olis essencials. I el divendres 30, el taller de Clown, per tancar el mes amb un somriure!

Activitats juny/juliol 2022

Estrenem juny amb un taller de Risoteràpia que no et pots perdre, seguit d’una Constel·lació familiar que la Carmen García Claret ofereix abans de l’arribada de l’estiu. També t’espera el taller de Clown de cada mes, el Cercle de dones i el Bany de gongs. El taller de Feldenkrais s’enfoca en la pràctica d’esports de mar.

L’Olga porta al juny el seu taller de Flors de Bach a la platja, a l’Espai Mar, i tornem a oferir-te l’oportunitat de descobrir l’Innerdance, i de que demanis el conte individual només per a tu, per lluna nova.

Al juliol, el taller de Feldenkrais s’enfoca en com treure profit a l’estiu pel nostre cos, i tens l’últim taller de Clown abans de la tornada i l’últim Bany de gong, a la platja. T’oferim també un fantàstic Ritual de foc i… tots els dissabtes de juliol i agost, massatge hawaià a la platja, a l’Espai Mar CNB.

Activitats maig 2022

Al maig tornem a oferir el curs de Tarot evolutiu per a poques persones, per poder compartir intuicions i practicar. La Carmen García Claret continua el seu cicle de «Constel·lacions familiars per el dia a dia» amb un taller de relacions verticals i horitzontals. També trobes el taller específic de Feldenkrais, bany de gongs i sons ancestrals diversos dies, el ball de divendres, que aquest mes és endemoniat, i el Laberint de Marta Cabeza, tot un «viatge terapéutic» de cap de setmana.

El Cercle de dones continua obert a la teva participació, com el taller de Clown. El cicle de l’Olga «Cuidant-se des dels sentits» ofereix el taller de Flors de Bach. I oferim per primer cop un taller d’innerdance, el viatge de moda cap a l’interior d’un/a mateix/a. També estrenem el Ritual a 4 mans, un massatge-ritual de dones per a dones. I les sessions de contes individualitzades. I tot un retir a la natura de cap de setmana! T’hi esperem.

Activitats abril 2022

A l’abril comencem el primer Cercle de dones al centre de Badalona, suma’t-hi! S’inicia també el cicle formatiu de 3 tallers, «Constel·lacions familiars per el dia a dia» i el ball dels divendres: tatxan tatxan… a ballar! Tens tallers per cuidar-te, de teatre terapèutic i de clown, 2 experiències llunàtiques (llunes noves), meditació de gongs de lluna plena i de sons ancestrals, i la xerrada de Marta Cabeza «Los colores de la vida». Ah, i ens trobes a la Fira de Sant Jordi de Badalona!

Activitats març 2022

Al març, mes de la dona, et proposem 2 activitats que desitgem t’encantin per a tu, dona. També estàs de sort si t’agraden les vibracions dels bols tibetans i els gongs, març ve ple de propostes! Et proposem, a més a més, iniciar-te en l’hoponopono, la tècnica hawaiana ancestral de resolució de conflictes. I en les Flors de Bach. I tornem a fer-te una proposta de cura del teu cos amb la tècnica Feldenkrais, en aquest cas, esquena sana. Gaudeix!

Activitats febrer 2022

Al febrer, a més del tallers habituals com el Cicle Vet aquí una dona, el Cicle Cuidant-nos des dels sentits, el Cicle Entendre les teves relacions, la continuació de la Formació en Sonoteràpia, les meditacions amb gongs per lluna plena i els rituals de lluna nova, i els tallers de l’Esther… oferim un curs de Tarot evolutiu de 3 dies (2 hores cada dia), i un altre curs d’Iniciació al pèndol.

I a més a més… ¡arriba el Tastet d’hivern! Tot, a Badalona. Gaudeix de l’hivern!

Tallers, formacions i activitats a Badalona, febrer 2022
Activitats gener 2022
Activitats desembre 2021

Activitats novembre 2021

Activitats octubre 2021