Activitats

Cada mes organitzem a Badalona activitats de tot tipus: trobades amb la lluna, per escoltar l’energia dels gongs o bols tibetans, ballar, treballar el propi cos, crèixer amb el Clown o el teatre terapèutic, Cercles de dones, tallers per cuidar-se, formacions…

Hi ha de gratuïtes, d’aportacio voluntària i de pagament. Aquestes últimes gaudeixen d’un descompte pels socis Premium.

Activitats que es repeteixen cada mes:

L’activitat protagonista de totes és el Tastet d’activitats: és un dels propòsits de Capsa de micacos que coneguis la multitud d’eines que existeixen per ajudar-te a millorar la teva vida. I que millor que provar-les! Per això, cada trimestre et convidem a fer un tast de 3 activitats terapèutiques, de forma gratuïta pels socis Premium. Coneix millor el Tastet d’activitats.

Segueix-nos a instagram o facebook o contacta amb nosaltres per conèixer les activitats del mes i reservar plaça.

Activitats maig 2022

Al maig tornem a oferir el curs de Tarot evolutiu per a poques persones, per poder compartir intuicions i practicar. La Carmen García Claret continua el seu cicle de «Constel·lacions familiars per el dia a dia» amb un taller de relacions verticals i horitzontals. També trobes el taller específic de Feldenkrais, bany de gongs i sons ancestrals diversos dies, el ball de divendres, que aquest mes és endemoniat, i el Laberint de Marta Cabeza, tot un «viatge terapéutic» de cap de setmana.

El Cercle de dones continua obert a la teva participació, com el taller de Clown. El cicle de l’Olga «Cuidant-se des dels sentits» ofereix el taller de Flors de Bach. I oferim per primer cop un taller d’innerdance, el viatge de moda cap a l’interior d’un/a mateix/a. També estrenem el Ritual a 4 mans, un massatge-ritual de dones per a dones. I les sessions de contes individualitzades. I tot un retir a la natura de cap de setmana! T’hi esperem.

Activitats abril 2022

A l’abril comencem el primer Cercle de dones al centre de Badalona, suma’t-hi! S’inicia també el cicle formatiu de 3 tallers, «Constel·lacions familiars per el dia a dia» i el ball dels divendres: tatxan tatxan… a ballar! Tens tallers per cuidar-te, de teatre terapèutic i de clown, 2 experiències llunàtiques (llunes noves), meditació de gongs de lluna plena i de sons ancestrals, i la xerrada de Marta Cabeza «Los colores de la vida». Ah, i ens trobes a la Fira de Sant Jordi de Badalona!

Activitats març 2022

Al març, mes de la dona, et proposem 2 activitats que desitgem t’encantin per a tu, dona. També estàs de sort si t’agraden les vibracions dels bols tibetans i els gongs, març ve ple de propostes! Et proposem, a més a més, iniciar-te en l’hoponopono, la tècnica hawaiana ancestral de resolució de conflictes. I en les Flors de Bach. I tornem a fer-te una proposta de cura del teu cos amb la tècnica Feldenkrais, en aquest cas, esquena sana. Gaudeix!

Activitats febrer 2022

Al febrer, a més del tallers habituals com el Cicle Vet aquí una dona, el Cicle Cuidant-nos des dels sentits, el Cicle Entendre les teves relacions, la continuació de la Formació en Sonoteràpia, les meditacions amb gongs per lluna plena i els rituals de lluna nova, i els tallers de l’Esther… oferim un curs de Tarot evolutiu de 3 dies (2 hores cada dia), i un altre curs d’Iniciació al pèndol.

I a més a més… ¡arriba el Tastet d’hivern! Tot, a Badalona. Gaudeix de l’hivern!

Tallers, formacions i activitats a Badalona, febrer 2022
Activitats gener 2022
Activitats desembre 2021

Activitats novembre 2021

Activitats octubre 2021